НАЧАЛО | ЗА НАС | ОБЩИ УСЛОВИЯ | РЕЗЕРВАЦИОННА БЛАНКА | БАНКОВИ ДЕТАЙЛИ | КОНТАКТИ
English
ПРОМОЦИИ

 
« »
MOVENPICK RESORT SHARM EL SHEIKH 5 * -
 
Уютни и просторни стаи, красива територия, ненатрапчив сервиз. Един от най-добрите СПА центрове в Шарм ел Шейх. Препоръчва се за всички категории туристи,  както и за провеждане на  конферХотелът се намира на 10 км от летището в Шарм ел Шейх, на 2 км от Naama Bay, в залива Naama Bay, на 200 м от брега на морето.  Хотелът е открит през 1996 г, последно реновиран през 2010 г.
Състои се от една основна 1-етажна сграда (само рецепция) и комплекс от 5-етажни корпуси. Разполага с 302 стаи и 4 частни вили.Classic Partial Sea View (частичен изглед към морето, балкон, баня с душ, макс. 3+1 човека, 24 м2)Classic Sea & Pool View (гледка към морето и басейна, балкон, баня с душ, макс. 2+1 човека, 24 м2)Deluxe Panoramic View (панорамна гледка към морето, балкон, баня с душ, макс. 2+1 човека, 24 м2)Има още и няколко свързани стаи, стаи за непушачи и стаи за хора с ограничени физически възможности.


Местоположение:
Разположен е на 10 км от летището и на 2 км от Naama Bay, в залива Naama Bay, на брега на морето (200 м от морего).
 
Хотелът е VIP категория – високо ниво на обслужване и изискана кухня. На разположение на гостите са великолепен СПА център, езда на коне и други. От територията на хотела е и входът към улицата, водеща до центъра на Naama Bay – един от най-красивите коралови рофове. Препоръчва се за почивка на семейства с деца.


Уеб Дизайн: ПроСтудио